Jarní salát s jáhly a beluga čočkou

05. 04. 2023, 20:44

Jarní salát s jáhly a beluga čočkou. Na tento recept jsme použili bylinkový ocet, zelené bylinky, bylinkovou sůl a sušený zeleninový bujón.

 

Budete potřebovat:

150 g beluga čočky

150 g jáhel

10 cherry rajčat

½ salátové okurky

150 g chedaru

 

Na ochucení:

Bylinkový ocet – Vyrobeno od Bróži

Zelené bylinky – Vyrobeno od Bróži

Bylinková sůl – Vyrobeno od Bróži

Sušený zeleninový bujón – Vyrobeno od Bróži

Pár kapek citronu

Pár kapek extra panenského olivového oleje

Nejprve si uvařte čočku a jáhly – dle návodu.

Mezitím si nakrájejte rajčata, okurek a chedar

Uvařenou čočku s jáhly propláchněte důkladně studenou vodou, přidejte zeleninu s chedarem a ochuťte výbornými produkty od Bróži.

Celý salát nakonec zakápněte ollivovým olejem citronem.

Štítky
Recepty

Komentáře1

09. 04. 2023, 21:35:12
Sylva - odpovědět
Dobrý večer, dnes jsem si od vás v Tančírne koupila 3 přípravky na vaření. Jsem absolutně spokojená, jste dobrá, velmi jsem rada, ze jsou zde i recepty na zdravé vaření, moc to neumím a když vařím zdravě, není to moc dobré. Jsem zvyklá vařit klasickou českou kuchyni a ta moc zdravá není. Klidný zítřejší šmigrust a moc děkuji.

Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.

Technické cookies

Marketingové cookies

NASTAVIT
Potvrdit výběr
SOUHLASÍM