Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.
Vítejte u Bróži - pro registrované zákazníky nabízíme 5% SLEVU. Registrace Přihlášení
Jarní salát s jáhly a beluga čočkou. Na tento recept jsme použili bylinkový ocet, zelené bylinky, bylinkovou sůl a sušený zeleninový bujón.
Budete potřebovat:
150 g beluga čočky
150 g jáhel
10 cherry rajčat
½ salátové okurky
150 g chedaru
Na ochucení:
Bylinkový ocet – Vyrobeno od Bróži
Zelené bylinky – Vyrobeno od Bróži
Bylinková sůl – Vyrobeno od Bróži
Sušený zeleninový bujón – Vyrobeno od Bróži
Pár kapek citronu
Pár kapek extra panenského olivového oleje
Nejprve si uvařte čočku a jáhly – dle návodu.
Mezitím si nakrájejte rajčata, okurek a chedar
Uvařenou čočku s jáhly propláchněte důkladně studenou vodou, přidejte zeleninu s chedarem a ochuťte výbornými produkty od Bróži.
Celý salát nakonec zakápněte ollivovým olejem citronem.
Komentáře1