PŘINÁŠÍME RECEPT tentokrát GULÁŠ Z DIVOČÁKA

25. 05. 2023, 06:39

PŘINÁŠÍME DALŠÍ RECEPT, tentokrát guláš z divočáka.

Co budete potřebovat:

1 kg maso nakrájené na kostičky

1 červenou cibuli

1 plechovka rajčat

2 červené papriky

Zelené fazolky

Vyrobeno od Bróži:

Sušený zeleninový bujón

Bujón do vývarů

Bylinková sůl

Zelené bylinky

Tento recept je velice jednoduchý, tak pojďme na to!!

Nejprve si nakrájejte červenou cibuli na kostičky a usmažte na pánvi. Poté přidejte nakrájené maso, které promíchejte s dvěma lžícemi bujónu na zahuštění a usmažte do hněda. Vše ochuťte produkty od Bróži a podlijte horkou vodou.. Vařte v uzavřené pánvi asi 90 minut a občas promíchejte. Poté přidejte nakrájenou červenou papriku a rajčata. Celé dovařte ještě asi 20 minut a nakonec přidejte zelené fazolky.

Jako příloha je vhodná rýže nebo couscous.

Dobrou chuť

Štítky
Recepty

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.

Technické cookies

Marketingové cookies

NASTAVIT
Potvrdit výběr
SOUHLASÍM