Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.
Vítejte u Bróži - pro registrované zákazníky nabízíme 5% SLEVU. Registrace Přihlášení
PŘINÁŠÍME DALŠÍ RECEPT, tentokrát guláš z divočáka.
Co budete potřebovat:
1 kg maso nakrájené na kostičky
1 červenou cibuli
1 plechovka rajčat
2 červené papriky
Zelené fazolky
Vyrobeno od Bróži:
Sušený zeleninový bujón
Bujón do vývarů
Bylinková sůl
Zelené bylinky
Tento recept je velice jednoduchý, tak pojďme na to!!
Nejprve si nakrájejte červenou cibuli na kostičky a usmažte na pánvi. Poté přidejte nakrájené maso, které promíchejte s dvěma lžícemi bujónu na zahuštění a usmažte do hněda. Vše ochuťte produkty od Bróži a podlijte horkou vodou.. Vařte v uzavřené pánvi asi 90 minut a občas promíchejte. Poté přidejte nakrájenou červenou papriku a rajčata. Celé dovařte ještě asi 20 minut a nakonec přidejte zelené fazolky.
Jako příloha je vhodná rýže nebo couscous.
Dobrou chuť
Komentáře
Diskuze je prázdná.