Smetanové Gnocchi s kukuřicí a slaninou

19. 02. 2023, 11:00

2 balení Gnocchi

100 g mražené kukuřice

1 smetana 12%

100 g anglické slaniny

2 lžičky zeleninového bujónu se škrobem Vyrobeno od Bróži

špetka bylinkové soli Vyrobeno od Bróži

1 lžíce zelených bylinek Vyrobeno od Bróži

pár kapek olivového oleje

Dejte vařit vodu do velkého hrnce. Mezitím pokrájejte anglickou slaninu na čtverečky a opečte na pánvi.

Vložte Gnocchi do vařící vody a vařte 2 minuty. Ke konci varu přidejte mraženou kukuřici a zveďte. Vložte do mísy, pokapejte olivovým olejem a přikryjte poklicí.

Smetanu a bujón spojte metličkou, přiveďte k varu, přidejte bylinkovou sůl a nalejte na uvařené Gnocchi.

Nakonec přidejte osmaženou anglickou slaninu a vše smíchejte.

Před podáváním posypte zelenými bylinkami.

 

PŘEJEME DOBROU CHUŤ

 

 

Štítky
Recepty

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.

Technické cookies

Marketingové cookies

NASTAVIT
Potvrdit výběr
SOUHLASÍM