Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.
Vítejte u Bróži - pro registrované zákazníky nabízíme 5% SLEVU. Registrace Přihlášení
PŘINÁŠÍME RECEPT NA VEGE ROLÁDU, tentokrát byly použity naše Zelené bylinky
Děkuji za recept, postup a fotografie mojí kamarádce Šárce, která vždy vykouzlí, cokoliv krásného, chutného v kuchyni -:)
Těsto:
Mozzarela 1ks
Vejce 3ks
Slunečnicová mletá semínka 4 lžíce
Sůl
Pepř
Zelené bylinky Vyrobeno od Bróži1 lžička
Mozzarelu bez nálevu roztrháme, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme. Troubu vyhřejeme na 180 stupňů, připravíme pečící papír na plech. Papír mírně potřeme olivový olejem. Těsto naléváme na plech těsně před vložením do trouby, rozprostřeme po celém plechu.
Pečeme cca 10 minut, těsto má být na povrchu ztuhlé a stále žluté. Když bude do hněda, bude přepečené a bude se lámat při rolování.
Vyndáme z trouby, opatrně zatočíme i s papírem, necháme vychladnout. Pokud jsme potřeli papír a správně upekli, půjde těsto krásně oddělit od papíru a stočit.
Náplň:
Avokádo 1ks
Pomazánkové máslo 1ks
Citronová šťáva 2lžičky
Sůl
Česnek 1stroužek
Vše smícháme/rozmixujeme dohromady.
Náplň natřeme na těsto, stočíme a necháme vychladnout v lednici do druhého dne.
Druhý den nakrájíme, ozdobíme zelenými bylinkami a jedlými květy ze zahrady.
Dobrou chuť.
Komentáře
Diskuze je prázdná.