Rajská omáčka zahuštěná se sušeným zeleninovým bujónem

05. 04. 2023, 20:41

Tentokrát jsme použili sušený zeleninový bujón na zahuštění do rajské omáčky.

Hovězí maso uvaříme doměkka. Vývar použijeme na omáčku. Přidáme rajský protlak, bylinkovou sůl, cukr a bylinkový ocet – Vyrobeno od Bróži. Nakonec zahustíme bujónem se škrobem – Vyrobeno od Bróži.

Pro zjemnění chuti přidávám kapku smetany.

Štítky
Recepty

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies. Vyberte si prosím v detailu, které cookies chcete povolit. Technické cookies nezbytné pro správný chod e-shopu jsme již předvybrali za Vás. Děkujeme a přejeme krásný den.

Technické cookies

Marketingové cookies

NASTAVIT
Potvrdit výběr
SOUHLASÍM